brašna proizvod su naše vjere u pravo na kvalitetnu i ukusnu hranu, zdrav i čist okoliš, domaću proizvodnju, te pravedan partnerski odnos. Ta ista prava želimo osigurati i našoj djeci te budućim naraštajima, a to možemo samo odgovornim pristupom proizvodnji hrane. Ekološku poljoprivredu prepoznali smo kao upravo takav, ispravan i održiv način proizvodnje hrane, utemeljen na ponovnom uspostavljanju tradicionalnih vrijednosti s ciljem dugoročne sigurnosti i kvalitete hrane.

Svojim kupcima želimo ponuditi najkvalitetniji izbor ukusnih i hranjivih  mlinarskih proizvoda iz ekološkog uzgoja. U ostvarenju naših ciljeva pomaže nam naše dugogodišnje iskustvo, te najviši tehnološki i higijenski standardi proizvodnje. No svjesni smo da je put do cilja jednako važan kao i sam cilj, stoga svakodnevno kontroliramo kvalitetu proizvodnje, te pažljivo biramo samo najbolje sorte ekološki uzgojene pšenice hrvatskih poljoprivrednika. brašno nositelj je znaka „Hrvatski ekoproizvod“, koji jamči da je proizvod bio stručno nadziran i da je potvrđen na propisan način, te da je za njega izdana potvrdnica o sukladnosti s temeljnim zahtjevima za ekološku proizvodnju.

Poduzeće Granolio u prehrambenoj industriji je od svog osnutka 1996. godine, a od 2004. godine primjenjujemo sustav za standard poslovanja ISO 9001:2000, te sustav kvalitete i sigurnosti hrane HACCP. Prepoznavši važnost i potencijale ekološke proizvodnje hrane uspostavili smo suradnju s hrvatskim eko poljoprivrednicima, te i sami započeli s ekološkim uzgojem na vlastitim površinama.

www.granolio.hr